Тел:+359 884 212296
Количка - 0,00 лв.

Нямате продукти в количката.

Доставка

Доставката е безплатна на територията на Република България при поръчка на стойност над 200 лв с ДДС. В случай, че общата стойност на избраните продукти е под тази сума, доставката е за сметка на клиента. При поръчки на стойност под 200 лв с ДДС, цените за доставка се изчисляват автоматично при поръчката, като се визуализират и също включват ДДС.
Извършва се чрез куриерска фирма, избрана от Елмаг. При условие, че клиентът желае различна от стандартната куриерска услуга, доставката е за негова сметка.
Някои от продуктите са с безплатна доставка за цялата страна. Това е отбелязано в пълната информация на продуктите. Доставката се извършва в рамките на работния ден за град София, ако поръчката е направена преди 16:00 часа. Ако поръчката е направена след 16:00 часа през работните дни, доставката се извършва на следващия ден на посочените от клиента адрес и предпочитан час.
При доставка клиентът получава поръчаните стоки в подходяща за транспорт опаковка, фактура (в случаите с плащане в брой и касова бележка), гаранционна карта и ръководство за употреба. Всеки продукт може да бъде прегледан преди заплащане на наложен платеж.

За доставка в чужбина до адрес/врата/ е както следва:Гърция и Румъния-15 лв.Македония-35 лв.Австрия,Германия и Унгария 30 лв,

За останалите държави в Европа цената е само със запитване.

* Елмаг си запазва правото да сменя правилата и начина на доставка, като своевременно се задължава да Ви информира за промените.

 Връщане на стока

Според действащото законодателство, отказът от покупка е приложим само за клиенти, които са физически лица /потребители/.и доставени на територията на Република България.

Потребителят има право да се откаже от покупката, направена през онлайн магазина Елмаг, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка, в срок от 14 дни, считано от датата, на която стоката е получена. Правото на отказ може да бъде упражнено само в случай, че задължително е изпълнено следното условие: Стоката да не е използвана, да няма каквито и да били следи от употреба и да се върне в оригиналната, изцяло запазена опаковка, ведно с всички аксесоари, инструкции за употреба и други документи, които я придружават.

За да се откажете от покупката, следва да уведомите Елмаг с недвусмислено заявление. За целта, можете да използвате следния формуляр:

СТАНДАРТЕН ФОРМУЛЯР ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВО НА ОТКАЗ

 

До ...........................

/името на търговеца/

................................................................................

/адрес, ЕИК/

С настоящото уведомявам, че се отказвам от сключения от мен договор за покупка на следните стоки/услуги:

.......................................................... /описание на продукта/

Стоката е поръчана на ......................

Стоката е получена на ...................... /посочва се датата на получаване от потребителя/

.................................................................................../Име на потребителя/

Гр./с...................................................................... /Адрес на потребителя/

 

...................                                                                             ..................................

/Дата/                                                                                 /Подпис на потребителя/

В случай, че потребителят се откаже от договора, Елмаг ще възстанови всички плащания, които са получени, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от потребителя начин на доставка, различен от стандартния начин на доставка, предлаган от Елмаг, без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни считано от датата, на която потребителят информира търговеца за неговото решение за отказ от покупката. Елмаг ще извърши възстановяването, като използва същото платежно средство, използвано от потребителя при първоначалната транзакция, освен ако същият изрично не се съгласи за друг начин; във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за потребителя.

Елмаг има право да отложи възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато не бъдат представени доказателства, че стоката е изпратена обратно, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано.

Потребителят следва да изпрати на Елмаг или да върне обратно стоките без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който потребителят е информирал Елмаг за отказа си от договора.

Срокът се счита за спазен, ако потребителят изпрати обратно стоките на Елмаг преди изтичането на 14-дневния срок.

Всички преки разходи по връщането на стоката в т.ч. транспортните, са изцяло за сметка на потребителя.

Потребителят отговаря единствено за намаляване стойността на стоките вследствие на изпробването им, различно от необходимото за установяване на тяхното естество, характеристики и добро функциониране.

Последна актуализация: 17 Ноември 2016 г.